[ All text och bilder är genererade av Insigos AI-verktyg ]
video-thumb

Vi är experter som tar AI till verksamheter.

Vi är övertygade att om ni vill lyckas med AI så sker det mesta av jobbet med riktiga affärscase och således med rörig men verklig data. Det är sällan så enkelt som att skapa modeller inuti en säker och kontrollerad miljö. Vi hjälper dig gärna från idé till implementerad AI. Låt oss guida er in i framtiden.

Vi har jobbat passionerat med AI och data i flera år

Vår mångåriga erfarenhet har gett oss en djup förståelse för kraften av data och AI att driva fram förändring samt lösa komplexa problem. Vi angriper nya projekt med entusiasm och optimism, och är ivriga att använda vår kunskap samt expertis för att skapa innovativa lösningar.

AI-inventarie

Vi analyserar er nuvarande AI-förmåga och identifierar områden där AI kan appliceras för att förbättra verksamheten. Våra AI-experter jobbar med er för att utveckla en skräddarsydd strategi som passar era unika behov och hjälper er få mest värde med er AI-satsning.

AI Roadmap

Vår AI Roadmap-lösning är designad för verksamheter som önskar att frambringa en stark AI-strategi. Tillsammans utreder vi er nuvarande AI-förmåga och tar fram en plan som beskriver de nödvändiga stegen för att nå era AI-mål och få fram resultat.

AI på 1 dag

För de som vill lära sig mer om AI så är vår "AI på 1 dag" ett perfekt alternativ. Vårt team av AI-experter ger er en crash-course på AI, där vi lär ut de fundamentala delarna av AI och hur det kan appliceras på er verksamhet. På bara en dag kommer ni få en grundlig förståelse hur AI fungerar i verkliga världen och hur det kan bidra till framgång i er verksamhet.

about-image

Extrahera värde från data

Insigo har den expertis och de verktyg som behövs för att hjälpa er att få ut maximalt värde från er data. Vi kan hjälpa er att analysera stora och komplexa datamängder för att avslöja insikter som driver tillväxt och framgång. Detta innebär att du kan fatta datadrivna beslut som är både relevanta och uppföljningsbara, vilket leder till bättre affärsresultat.

Släpp lös kraften av AI

Insigo kan hjälpa er använda kraften av AI för att extrahera ännu mer värde från dina data. Med expertis i maskininlärning, djupinlärning och andra AI-teknologier så kan vi hjälpa er utveckla prediktiva modeller och automatiserade lösningar som frambringar effektivitet och innovation

about-image

HUR VI ARBETAR

Resultat efter veckor, inte månader

1.

Workshop

Få insikt i Insigo's utbud, de bästa AI-lösningarna samt värdeoptimerad användning för företag

2.

Prototyp

Vi bygger en prototyp som visar hur man kan lösa ert problem

3.

Drift av AI-applikationer i produktion

Vi bygger en produktionsredo applikation och driftsätter antingen i molnet eller hos er

4.

Förbättringar och underhåll av modeller

Efter driftsättningen kan vi hjälpa er med underhåll och att göra modellerna ännu bättre

Vårt team

Försöker du ta din organisation till nästa nivå med senaste AI-teknologin? Kolla inte längre än vårt team med affärsorienterade AI-experter. Vårt team har det bästa av två världar - teknisk expertis i AI och maskininlärning, samt en djup förståelse för affärsstrategi och verksamheter.

team people

Fredrik Schlyter

Data Scientist & ML Engineer

Fredrik har 5 års erfarenhet av end-to-end data science och maskininlärningsprojekt. Fredrik har bred erfarenhet från flertalet industrier inklusive fintech, agritech, proptech och leveranser. Hans expertis ligger i att bygga end-to-end dataprodukter med hjälp av tekniker som dataanalys, statistisk modellering, NLP och datorseende. Civilingenjör i Datateknik.

team people

Fredrik Öhrström

Software & ML Engineer

Fredrik är en erfaren ML engineer med en bred bakgrund att ta AI till olika domäner. Han är duktig på att lösa komplexa problem och har ett stort intresse för både AI och mjukvaruutveckling. Han har expertis inom finansmarknader och har erfarenhet i att bygga robusta, pålitliga ML-system som kan fungera i realtid. Masterexamen i Datavetenskap: AI & Data mining.

team people

Jesper Bäck

Fullstack Developer & ML Engineer

Jesper har expertis i att bygga och drifta webapplikationer. Han är duktig på att integrera AI och maskininlärningsalgoritmer för att leverera innovativa lösningar. Han vet allt om mjukvaras livscykel, databashantering och praxis inom säkerhet. Han är resultatorienterad och passionerad över att leverera högkvalitativ och användarvänlig mjukvara. Masterexamen i Datavetenskap: AI & Data mining.

team people

Johan Thornström

Software & ML Engineer

Johan är en dedikerad och passionerad utvecklare som gillar att bygga saker från start till slut. Han gillar att förbättra applikationer samt dess förvaltningsbarhet och att lösa komplexa problem. Johan är en skicklig utvecklare som har jobbat med webutveckling de senaste fyra åren. Han är ofta ansedd som en snabblärd individ som skeppar i tid. Civilingenjör i Datateknik: AI & Maskininlärningsprojekt.

team people

Mattias Axell

Senior Process Leader and Facilitator

Mattias är senior processledare, facilitator och affärsutvecklare med passion att stärka individer och organisationer genom utbildning, processledning och kreativ workshop-facilitering. Med en bakgrund inom teknologi och en djup förståelse för de etiska implikationerna kring digitala utrymmen har Mattias blivit en framstående figur inom området. Hans arbete omfattar skärningspunkten mellan AI, digitalisering och integritet. Arbetar även på MetaSolutions med EntryScape.

Kontakt

Vår plats

Vanadisvägen 44
113 31 Stockholm
Sweden

Nå oss

Office: +46 769 49 90 48
Email: info@insigo.se