Våra tjänster

Workshops

  • Identifiera & skapa affärscase
  • Utvärdera AI Readiness

Seminarier

  • State Of The Art AI
  • Domänspecifik AI

Implementationer

  • End-To-End AI-system
  • Proof Of Concepts
service-image

Vi bryr oss om vårt arbete

Vårt team har bevisade meriter och har hjälpt många framgångsrika organisationer inom flera olika industrier tillämpa AI. Vi är dedikerade och alltid i framkant med de senaste AI-teknikerna och bästa praxis. Vi övervakar och optimerar våra lösningar och metoder så de alltid levererar maximalt värde.

  • AI-experter
  • Data Gurus
  • Affärstänk
client-logo
client-logo
client-logo

Vårt team

Försöker du ta din organisation till nästa nivå med senaste AI-teknologin? Kolla inte längre än vårt team med affärsorienterade AI-experter. Vårt team har det bästa av två världar - teknisk expertis i AI och maskininlärning, samt en djup förståelse för affärsstrategi och verksamheter.

team people

Fredrik Schlyter

Data Scientist & ML Engineer

Fredrik har 5 års erfarenhet av end-to-end data science och maskininlärningsprojekt. Fredrik har bred erfarenhet från flertalet industrier inklusive fintech, agritech, proptech och leveranser. Hans expertis ligger i att bygga end-to-end dataprodukter med hjälp av tekniker som dataanalys, statistisk modellering, NLP och datorseende. Civilingenjör i Datateknik.

team people

Fredrik Öhrström

Software & ML Engineer

Fredrik är en erfaren ML engineer med en bred bakgrund att ta AI till olika domäner. Han är duktig på att lösa komplexa problem och har ett stort intresse för både AI och mjukvaruutveckling. Han har expertis inom finansmarknader och har erfarenhet i att bygga robusta, pålitliga ML-system som kan fungera i realtid. Masterexamen i Datavetenskap: AI & Data mining.

team people

Jesper Bäck

Fullstack Developer & ML Engineer

Jesper har expertis i att bygga och drifta webapplikationer. Han är duktig på att integrera AI och maskininlärningsalgoritmer för att leverera innovativa lösningar. Han vet allt om mjukvaras livscykel, databashantering och praxis inom säkerhet. Han är resultatorienterad och passionerad över att leverera högkvalitativ och användarvänlig mjukvara. Masterexamen i Datavetenskap: AI & Data mining.

team people

Johan Thornström

Software & ML Engineer

Johan är en dedikerad och passionerad utvecklare som gillar att bygga saker från start till slut. Han gillar att förbättra applikationer samt dess förvaltningsbarhet och att lösa komplexa problem. Johan är en skicklig utvecklare som har jobbat med webutveckling de senaste fyra åren. Han är ofta ansedd som en snabblärd individ som skeppar i tid. Civilingenjör i Datateknik: AI & Maskininlärningsprojekt.

team people

Mattias Axell

Senior Process Leader and Facilitator

Mattias är senior processledare, facilitator och affärsutvecklare med passion att stärka individer och organisationer genom utbildning, processledning och kreativ workshop-facilitering. Med en bakgrund inom teknologi och en djup förståelse för de etiska implikationerna kring digitala utrymmen har Mattias blivit en framstående figur inom området. Hans arbete omfattar skärningspunkten mellan AI, digitalisering och integritet. Arbetar även på MetaSolutions med EntryScape.

Kontakt

Vår plats

Vanadisvägen 44
113 31 Stockholm
Sweden

Nå oss

Office: +46 769 49 90 48
Email: info@insigo.se