Om oss

Insigo är dedikerade till att hjälpa verksamheter låsa upp sin fulla potential med hjälp av AI. Vi är ivriga att skapa de bästa skräddarsydda lösningarna för varje klient.

Vår filosofi

Vi är förenade kring en pliktkänsla till excellens, integritet och samarbete. Vi tror att de bästa AI-lösningarna är utvecklade genom starkt samarbete med vårt team och våra klienter, och vi jobbar outröttligt med att se till att våra lösningar levererar mätbara resultat. Vi tror också på att vara transparent och ärliga i alla av våra uppgörelser, och vi strävar konstant efter att efterleva högsta möjliga integritet.

tab-image

Vårt uppdrag

Lyfta verksamheter genom att använda AIs kraft att driva tillväxt, förbättra operationell effektivitet, och förstärka kundupplevelsen.

tab-image

Vår vision

Vara en ledande leverantör av AI-lösningar genom en stor variation av expertområden samt genom att hjälpa organisationer vara steget före i dagens snabbt förändliga affärslandskap. Vi strävar att vara på framkanten av AI-innovationen och tänja gränserna för vad som är möjligt med denna transformativa teknologi.

tab-image

Vårt team

Försöker du ta din organisation till nästa nivå med senaste AI-teknologin? Kolla inte längre än vårt team med affärsorienterade AI-experter. Vårt team har det bästa av två världar - teknisk expertis i AI och maskininlärning, samt en djup förståelse för affärsstrategi och verksamheter.

team people

Fredrik Schlyter

Data Scientist & ML Engineer

Fredrik har 5 års erfarenhet av end-to-end data science och maskininlärningsprojekt. Fredrik har bred erfarenhet från flertalet industrier inklusive fintech, agritech, proptech och leveranser. Hans expertis ligger i att bygga end-to-end dataprodukter med hjälp av tekniker som dataanalys, statistisk modellering, NLP och datorseende. Civilingenjör i Datateknik.

team people

Fredrik Öhrström

Software & ML Engineer

Fredrik är en erfaren ML engineer med en bred bakgrund att ta AI till olika domäner. Han är duktig på att lösa komplexa problem och har ett stort intresse för både AI och mjukvaruutveckling. Han har expertis inom finansmarknader och har erfarenhet i att bygga robusta, pålitliga ML-system som kan fungera i realtid. Masterexamen i Datavetenskap: AI & Data mining.

team people

Jesper Bäck

Fullstack Developer & ML Engineer

Jesper har expertis i att bygga och drifta webapplikationer. Han är duktig på att integrera AI och maskininlärningsalgoritmer för att leverera innovativa lösningar. Han vet allt om mjukvaras livscykel, databashantering och praxis inom säkerhet. Han är resultatorienterad och passionerad över att leverera högkvalitativ och användarvänlig mjukvara. Masterexamen i Datavetenskap: AI & Data mining.

team people

Johan Thornström

Software & ML Engineer

Johan är en dedikerad och passionerad utvecklare som gillar att bygga saker från start till slut. Han gillar att förbättra applikationer samt dess förvaltningsbarhet och att lösa komplexa problem. Johan är en skicklig utvecklare som har jobbat med webutveckling de senaste fyra åren. Han är ofta ansedd som en snabblärd individ som skeppar i tid. Civilingenjör i Datateknik: AI & Maskininlärningsprojekt.

team people

Mattias Axell

Senior Process Leader and Facilitator

Mattias är senior processledare, facilitator och affärsutvecklare med passion att stärka individer och organisationer genom utbildning, processledning och kreativ workshop-facilitering. Med en bakgrund inom teknologi och en djup förståelse för de etiska implikationerna kring digitala utrymmen har Mattias blivit en framstående figur inom området. Hans arbete omfattar skärningspunkten mellan AI, digitalisering och integritet. Arbetar även på MetaSolutions med EntryScape.

Kontakt

Vår plats

Vanadisvägen 44
113 31 Stockholm
Sweden

Nå oss

Office: +46 769 49 90 48
Email: info@insigo.se